Прогнози

Покер прогнози - научете какво е това от този покер игри справочник.

Повечето хора правят прогнози, както футболни, така и други просто по усет. Те гледат много мачове, гледат класирането и имат някаква представа за това кой в каква форма е. На базата на всичко това плюс своя усет правят футболната прогноза. Има и друг тип играчи, това са хора, които залагат с прогнози от източници като платени сайтове или просто четат по форуми с надеждата да намерят някой, който да им даде информация или даже точна прогноза за дадена среща.

Еквивалентът в реалния живот е седенето в кафе и обсъждането на този или онзи мач.

Характерното при този подход за правенето на футболни прогнози е, че за една среща двама или трима човека могат да дадат напълно различни прогнози за нейния изход. Единият ще мисли, че домакинът ще бие. Според втория мачът е ъндър, а третия си мисли, че ще е гол-гол. Естествено тук идва и проблемът на този начин за игра, а именно, че прогнозата се прави по чисто субективен и често интуитивен начин.

Човек се сеща за предишни срещи с подобни знаци и смята, че и днешният мач ще завърши по същия начин. И това доста често се случва, но доста често и не. Повече от 95% от залагащите губят своите пари. при футболни прогнози. Това е факт. Също така е факт, че букмейкърите разчитат на субективността и интуицията на играчите, а също така и на липсата на план в тяхната игра.